Presentatie RocDuMaroc 2018

Ben je gepassioneerd door MTB, sport en zelfopoffering en op zoek naar iets groots, iets wat anderen je nooit eerder hebben voorgedaan en dit in de meest extreme omstandigheden en met slopende afstanden…

Dan is RocDuMaroc een mountainbike endurance die op je lijf geschreven is. Het is een challenge voor al diegenen die bereid zijn om offers te doen, hun grenzen te verleggen en buiten hun comfort zone te treden. Voor alle MTB-liefhebbers in goede fysieke conditie die op zoek zijn naar een uitdaging waar zowel hun fysieke als mentale conditie op de proef gesteld zullen worden. Een MTB challenge waarbij je net dat streepje verder moet gaan en waarop jezelf moet testen tot het maximum.

Toch is RocDuMaroc niet alleen voor “supermensen”. Het is een challenge voor sportliefhebbers van alle leeftijden en het is allerminst belangrijk wat je eerder al gepresteerd hebt… Het enige wat telt is het VERLANGEN om deel te nemen! Jezelf bewijzen dat je in staat bent iets zeer ongewoons en extreem te doen!

Herken je jezelf hierin en wil je graag meer te weten komen over de verschillende etappes, de afstanden, de organisatie, de technische voorbereidingen, de transportmogelijkheden, etc….

Kom dan zeker op woensdag 10 januari 2018 naar de Skybar van het Lindner Hotel in Antwerpen voor persvoorstelling van RocDeMaroc 2018!

 

WE’LL BE EXPEXTING YOU

 

Gelieve snel je aanwezigheid te bevestigen per mail want de plaatsen zijn beperkt! info@rocdumaroc.com