WE’RE BACK: Inschrijven voor ROCDELUX 2020!!!

RocDeLux is een tweedaags mountainbike evenement van 20 tot 22 november 2020 waar TEAM spirit, fun,avontuur EN comfort centraal staan. 

De 2-seconden tentjes, zoals bij RocDuMaroc en Togo Jungle Challenge, laten we even achterwege, maar we behouden wel absoluut dezelfde fun factor. Het avontuurlijk karakter zit hem vooral in de setting, de 2 uitdagende MTB tochten en de invulling van de avonden. We bieden jullie, als goed getrainde mountainbikers, zowel op zaterdag als op zondag een prachtige MTB rit aan van telkens minimaal 75km. De twee etappes zullen bestaan uit een mix van single tracks, bospaden en kleine landweggetjes. Het beste van wat de Ardennen te bieden heeft.

Onderweg zullen onze trouwe CP teams  jullie van de nodige spijs en drank voorzien. Bij de finish serveren we de lekkere pasta’s van onze vertrouwde chefs en ook het driegangen diner zal in de smaak vallen.

RocDeLux zal plaatsvinden in de buurt van La Roche-en-Ardenne, het MTB mekka van de provincie Luxemburg ( vandaar ook de naam RocDeLux) Onze uitvalsbasis is een prachtig privé domein van maar liefst 26 hectare, gelegen aan de oevers van de Ourthe. De setting is op z’n minst idyllisch te noemen.

Klinkt dit alles, na maanden zonder avontuur en challenges, ook voor jou als muziek in de oren?

Twijfel dan niet en reserveer snel met jouw team een plaats voor dit super cool ‘corona proof’ MTB event!

Inschrijven kan vanaf maandag 5 oktober om 18h ( enkel ex deelnemers RocDuMaroc of Togo Jungle Challenge)

Vanaf vrijdag 9 oktober om 18h gaan de inschrijvingen open voor het grote publiek.

Inschrijven kan ENKEL per team van 3 – 6 – 7 – 8 – 9 of 10 personen!!!!! ( dus niet solo of per 2 – 4  of 5)

Je slaapt ook per team of per bubbel.

Schrijf je in per 3, dan slaap je ook per 3. Schrijf je in per 6 dan slaap je per 3 of per 2, schrijf je in per 8 dan slaap je per 2 of per 4 enz……

De corona maatregelen maken het misschien die jaar wat moeilijker maar niet onmogelijk!

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN VOOR ROCDELUX

                                          ER ZIJN SLECHTS 160 PLAATSEN BESCHIKBAAR