RocDuMaroc 2023 – Een Overweldigend succes met meer dan 300 deelnemers!

Nieuwsflits: RocDuMaroc 2023 – Een Overweldigend Succes met Meer dan 300 Deelnemers!

RocDuMaroc,heeft dit jaar nieuwe hoogten bereikt met een verbijsterende opkomst van meer dan 320 enthousiaste deelnemers. 

De race/challenge begon op 1 oktober en eindigde op 7 oktober, en bracht de deelnemers op een slopende maar opwindende reis door de diverse regio’s van Marokko. Van ruige bergen tot adembenemende woestijnvlaktes. RocDuMaroc voldeed aan zijn reputatie als een van de meest uitdagende en slopende MTB marathons van het Afrikaans continent.

Graag uiten we onze dankbaarheid en diepe waardering voor allen die hebben deelgenomen en bijgedragen aan dit ongelofelijk event. Deze gezamenlijke inspanning heeft de positie van RocDuMaroc als een niet-te-missen evenement op de internationale kalender van MTB marathons verstevigd.

De opwinding groeit nu al voor RocDuMaroc 2024, waarvan de inschrijving op 1 november 2023 om 18.00 uur zal openen. Voor degenen die hunkeren naar het ultieme avontuur en hun sportieve grenzen willen verleggen, is RocDuMaroc het MTB evenement bij uitstek! Eentje om onmiddellijk op je kalender te markeren.

Blijf ons zeker volgen via FB en Instagram, en wie weet zien we elkaar aan de startlijn in 2024!

 

Elisabeth & Gert