header-roc-du-maroc-18

Catering & Bivaks

Catering en Bivaks met duizend sterren

Twee van de dingen waar onze organisatie om bekend staat, is de goede ambiance in super-bivaks en de excellente catering. Onze keukenbrigade maakt er al sinds het prille begin haar eigen challenge van, met een topcatering in een heel unieke setting.

De charme van woestijnbivaks

Bij een extreme challenge horen bivaks. De nacht doorbrengen in de woestijn onder duizenden sterren, op een uitgestrekte vlakte of aan de rand van de duinen van Merzouga, is een onvergetelijke belevenis. Een beetje afzien hoort bij het avontuur, maar dat wil niet zeggen dat we je onverzorgd ergens in de woestenij kwakken. Bij start en finish van RocDuMaroc zit je in een mooi hotel, iedereen bij elkaar. De dagen daar tussenin verblijven we in sfeervolle bivaks, telkens op en nieuwe, unieke locatie.

De bivaks vormen een authentieke ervaring. Ze zijn voorzien allemaal dezelfde pop up tentjes en hier en daar een grote, traditioneel Marokkaanse berbertenten waar je op adem kan komen van de belevenissen van de dag en waar het eten wordt geserveerd. Elke locatie beschikt over douches met warm water en over Europese toiletten. Zowel de douches als de wc’s worden doorlopend door een lokale staff schoongemaakt.

’s Avonds steken we een groot kampvuur aan, draaien we een lekker muziekje en kunnen de verhalen los komen. Aan de bar kun je tegen zeer schappelijke prijzen een Belgisch biertje of een koude frisdrank krijgen.