3

Feedback

Nogmaals bedankt en dikke proficiat betreft RDM
Het was top met moeilijke maar tegelijkertijd heel mooie momenten.
Wat een challenge and life experience
 
Koen en ik zijn zó blij dat we aan dit avontuur hebben deelgenomen. Zelfs met onze e-bikes werden we op sommige momenten serieus op de proef gesteld!-)
De organisatie was top, het fietsen was intens, de routes magisch en de sfeer was zo ongedwongen en plezant dat we ons direct opnieuw zouden inschrijven.
Van harte gefeliciteerd met jouw project, jullie hebben het écht fantastisch gedaan.
 

Nog eens bedankt voor de ongelofelijke ervaring van vorige week. We kunnen nog een tijdje nagenieten van deze fantastische trip. De organisatie en de mensen waren over de ganse lijn top. Zowel qua sfeer, maaltijden, mecaniciens, crew, cameramensen,… Maar naast de schitterende ritten maakten vooral de kleine details deze reis onvergetelijk voor mij. Leuk muziekje en feestartikelen aan de CP’s en in bivak, een bemoedigend woordje aan iemand die er beetje doorzat, fris pintje aan de finish,… De ganse crew voelde als één grote warme familie.

We komen elkaar ongetwijfeld nog tegen, hoogst waarschijnlijk zelf in een latere editie van Roc Du Maroc (2021?).

Kom maar vlug met een nieuwe route en ik ga direct terug mee! Nogmaals super bedankt voor deze top ervaring!

Dank voor de prima organisatie. Een fantastische ervaring. Ongelofelijk tof.

Bedankt voor een fantastisch avontuur 😉

Ik heb er super van genoten !

En ik hoop dat jullie snel met iets nieuw komen, dan mogen jullie mij alvast inschrijven.

Super reis,! Top organisatie bedankt
deze editie was van een hoog niveau,proficiat
Zo doorgaan.

Ga door en zoek na Togo en Marokko de volgende locatie/ land

wanneer doen jullie terug iets anders ; wij gaan mee 🙂 succes

doe zo voort. jullie parcours zijn altijd prachtig wat sneller andere landen aandoen !

RDM was een fantastische ervaring. eigenlijk een beetje te zwaar voor mij maar achteraf gezien ben ik blij elke meter (velen op karakter) heb uitgereden. de collegialiteit, de fantastisch vriendelijke crew en het professionalisme van de organisatoren en de onvergetelijke landschappen hebben er voor mij een avontuur van gemaakt dat ik heel mijn leven zal meedragen.
nen dikke merci aan Elisabeth, Gert en heel de crew.

Jullie organisatie staat als een huis, ga zo door.

Jullie hebben een organisatie om trots op te zijn en ik kan me beslist geen beter reisgezelschap voorstellen. Als jullie overwegen om eens een tocht in bijvoorbeeld Ghana te organiseren van ongeveer dezelfde zwaarte als de Togo tocht wil ik me hierbij alvast opgeven.
Voor een tocht als RocDuMaroc geldt voor mij echter, geweldig om gedaan te hebben. ik ben heel trots dat ik het gehaald heb.
Bedankt voor de geweldige organisatie en ondersteuning.

Totaalcijfer een 9. Ik heb GENOTEN en het was een SUPERREIS!! Dank jullie voor de prima organisatie en ieder inspanning. Komt er weer een nieuwe reis in het assortiment dan ben ik de eerste die zich weer aan zou willen melden. DANK!

Als eerste editie dit niveau halen is gewoon straf , niet goedkoop maar correcte prijs / kwaliteit verhouding. Nog veel succes met dit evenement en hopelijk komen jullie nog eens met een nieuwe challenge .

Echt heel erg goed georganiseerd en helemaal in een land als Marokko.
Doe zo verder!

Doe zo voort en laat ons weten waar de volgende trip naartoe gaat!
Nogmaals dank!
Hij kan nog een tikkeltje extremer, maar was zo al helemaal super.

TOP EVENT MET TOP BEGELEIDING! THX

Het was zwaar, maar doenbaar.

De etappes waren prachtig en qua afstand perfect in balans niks meer aan doen. Ze hadden voor mij best wat langer mogen zijn en meer hoogte meters. Maar ik vond ze toch mooi in balans omdat je lekker op tijd op het kamp was om nog lekker een biertje te drinken . Ik denk dat iedereen ruimschoots aan zn trekken is gekomen.

Ik vond de afstanden echt genieten en mooie variatie in het landschap.

Niet super technisch maar prachtige landschappen

Puur om te genieten vond ik het iets te zwaar, maar de voldoening achteraf des te groter na bijvoorbeeld de langste etappe. Zou zeker niet voor mindere afstanden gaan, het mag een uitdaging blijven wat mij betreft!

Hou de 147 km rit door woestijn , iedereen spreekt er nog over

Ik zou hier niet of nauwelijks aan sleutelen, dit was exact wat ik verwachtte. Bijna ongelooflijk dat dit al bij de eerste editie zo goed op punt staat. Ook perfecte opbouw v/d week, lange rit gevold door iets kortere, en dan de extra lange vlakke rit, en een ontspannen laatste rit. Perfect !

We hadden geluk dat het nu en dan bewolk was.Ik denk als dat niet zo is dat er meer lijken over de meet zouden komen en mede daardoor er ook meer gekwetsten gaan zijn.

Allemaal prachtige en gevarieerde etappes wat mij betreft.

Als zelfstandige is het niet altijd eenvoudig om jezelf grondig voor te bereiden op dergelijke challenge. ik heb de voorbereiding gedaan die ik ervoor over had maar eigenlijk was het te weinig voor dergelijke uitdaging. mijn gewicht (100 kg) heeft mij dikwijls parten gespeeld bij het klimmen. toch heb ik elke meter van de RDM zelf getrapt en daar ben ik fier op.

Is haalbaar voor iedereen mits voorbereidende training

Fenomenaal parcours over de hele lijn. Jammer dat heeeeeeeeeel mooie stukken, en dat waren er veel, natuurlijk met elkaar moeten verbonden worden (met saaie of mindere stukken). Daar dus geen geklaag over. Techniciteit en moeilijkheidsgraad = meer of minder moet dat niet zijn.

zeer mooie landschapen gezien

Top parcours!