Nieuw partnership met de mannen van Cafe Copain & Count Me In

Sommige business opportunities komen niet zomaar op je pad, ze zijn gewoon meant to be. Wanneer je bij een eerste kennismaking onmiddellijk een click hebt, zonder dat daar al te veel woorden voor nodig zijn, moet je niet te lang nadenken maar gewoon DOEN. Zo ging dat ook met onze nieuwe Belgische partners van “Café Copain Cycling Coffee” en Fietsevent- en marketing bureau “Count Me in”.

Koffiebrander Yves Claes uit Houtvenne lanceerde zijn eigen koffiemerk ongeveer een jaar geleden. Bedoeling was om elke fietser te laten genieten van een speciale blend van zeven soorten hoogwaardige Arabica bonen. Het branden gebeurt in hun eigen branderij hier in België, met name in Westmeerbeek. In zijn vrije tijd kruipt Yves vaak zelf op de koersfiets en de mountainbike. Voor hem is Café Copain de samensmelting van zijn 2 ultieme passies.

Ter promotie van Café Copain Cycling Coffee bundelde hij de krachten met Wies Jaspers van ” Count me in”.
Op zijn fietsevents wordt enkel nog deze premium koffie geserveerd vanuit een super coole trailer.
Een match made in heaven!

WAT HOUDT ONZE SAMENWERKING IN?

Omdat we sterk geloven in het ondersteunen en promoten van lokale merken, zal Café Copain Cycling Coffee ook alom aanwezig zijn op onze events.
Niks beter dan wakker worden in het midden van de woestijn met de geur van overheerlijke premium koffie.

Daarnaast ontvangen al onze deelnemers een mooie korting wanneer ze inschrijven voor de ROCKY ARDENNES CHALLENGE. Een all in MTB-weekend in de Belgische Ardennen voor gepassioneerde mountainbikers.
De perfecte voorbereiding trouwens op RDM 2022!

Hun aanpak en frisse kijk op ondernemen is een perfecte aanvulling op wat wij belangrijk vinden als organisatie.

Wil je meer weten over onze nieuwe partners, check dan zeker hun website.

 

http://www.countmein.cc

http://www.cafecopain.com